Hoi (aanstaande) student,

Ben jij van plan om in Rotterdam te gaan studeren? Of ben je al student? Wil je van je studententijd een onvergetelijke periode maken? In contact komen met andere christelijke studenten en mooie vriendschappen opbouwen? Jezelf ontwikkelen?

Word dan lid van dispuut Ichthus! Ichthus geeft een ontspannen en een zinnige invulling aan je studententijd. Ludieke en serieuze activiteiten wisselen elkaar af. Op Ichthus ontmoet je christelijke studenten waarmee je kunt praten over het geloof, maar ook over studie en andere zaken die je bezighouden. Ichthus is dé plaats voor gezelligheid en amicitia. Daarnaast kun je jezelf ontwikkelen door lezingen en studiekringen te volgen of door het schrijven van artikelen voor het dispuutsblad. En de studentikoziteit en de mores van de vereniging zal alleen jij als lid begrijpen…

Ben je geïnteresseerd en wil je kennismaken met onze vereniging? Stuur dan een e-mail naar pubcie@csfrrotterdam.nl of meld je aan voor de open avond via deze link.

Wil je volgend jaar lid worden? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier voor de introductieweek (26 t/m 30 augustus) of na-introductieperiode (5 t/m 8 september).

Student for one day

Ben jij van plan om te gaan studeren maar kun je nog geen definitieve studiekeuze maken? Of heb jij je studiekeuze al bijna gemaakt, maar wil je nog een dagje meelopen met een student? Via C.S.F.R. Rotterdam, dispuut Ichthus kun je een dag meelopen met een student die de studie van jou keuze doet. Tegelijkertijd kun je ‘s avonds de sfeer bij onze vereniging proeven. Geïnteresseerd? Vul dan dit formulier in voor een leuke en complete meeloopdag!