Welkom! Hier vindt u een breed aanbod aan kamers in en rond Rotterdam die onze kamercommissaris hoogstpersoonlijk voor u heeft verzameld. Interesse? Neem dan contact op via kamercommissaris.csfrrotterdam@gmail.com of stuur een berichtje naar: 06-48964294

Huisgenoot (M) gezocht per 1 augustus!

Per 1 augustus komt een kamer vrij in Domus Labyrinthos (Calandstraat 8B Rotterdam). Dit dispuutshuis is prachtig gelegen in het Scheepvaartkwartier op rolafstand van de lokale AH en vlakbij de sociëteit. Verder is alles in Rotterdam binnen een kwartiertje aan te fietsen. De kamer die vrijkomt is 17m2 en zal waarschijnlijk rond de 400 euro per maand (inclusief gas, water, licht en wifi) kosten. Er is een wasbak en verder is het huis van alle gemakken voorzien zoals twee badkamers, twee keukens, een wasmachine en negen reuzegezellige huisgenoten. Hebt u interesse of vragen? Schroom niet om Job Bunt een berichtje te doen (0648964294). De hospiteeravond zal waarschijnlijk eind mei/ begin juni plaatsvinden.

Groetjes van Han, Annet, Sanne, Anne-Sophie, Bart, Wilmer, Kees Jan, Hannah, Liza en Job

Ps. De kamer komt vrij voor geïnteresseerden die ook lid willen worden van de C.S.F.R.!

Huisgenoot (V) gezocht per 1 september!

Lieve mensen,

Vanaf 1 september hoopt een huisgenootje uit OTOM te vertrekken. Daarnaast komt er rond september waarschijnlijk nog een kamer vrij in OTOM. Dit hangt nog een beetje van een paar factoren af, dus het kan uitlopen. Om maar snel te zeggen wat we willen zeggen, wij zijn opzoek naar 2 nieuwe huisgenoten. Heb jij zin om ons nieuwe huisgenootje te worden in het jarenoude mooie dispuutshuis OTOM wat ook nog eens gezellig is, stuur een appje naar 0613104384! De kamers zijn 23m2 en de huur bedraagt 457 euro per maand.

Groetjes een gedeelte van het nieuwe OTOM (Myrthe, Lisette en Hannah)

Huisgenoot (M) gezocht per half augustus!

In verband met een uitwisseling naar het buitenland komt er vanaf half augustus tot eind december een kamer vrij (ca. 15m2) in het mooie dispuutshuis Fort Oud Zuid! Je deelt de dubbele bovenwoning, die recentelijk gerenoveerd is, met 3 andere bewoners: allen mannelijke tweedejaarsleden van de C.S.F.R. De (onder)huur bedraagt ca. €400,- inclusief. Inschrijving is mogelijk. Vanwege de uitwonenden-beurs die aanstaand collegejaar ingaat, kun je er dus nu praktisch gratis achterkomen of op kamers gaan wat voor jou is. Schroom niet om contact op te nemen met Henk-Jan bij vragen! (06-83545866)

Hartelijke groet, de bewoners van Fort Oud Zuid