Vrije Kamers
Welkom bij C.S.F.R. Rotterdam,
dispuut Ichthus: de studentenvereniging voor christelijke studenten in Rotterdam.

Vrije kamers

Kamer te huur

Hai! Wij zijn het Spangenhuis en we zijn op zoek naar jou! :)

 

Vanaf mei komt er namelijk in ons gezellige huisje een kamer vrij. We bestaan op het moment uit 4 bewoners; Joël (26), Max (24), Kevin (20) en Marit (18). We zijn een christelijk huis, dus dat is wel een vereiste voor jou als potentiele opvolger. We hebben het liefst een balans van 3 mannen en 2 vrouwen, dus we zijn voor nu op zoek naar een vrouw. Per september komt er echter weer een kamer vrij, dus ben je van het mannelijk geslacht maar ben je wel geïnteresseerd, hou ons dan zeker in gedachten!

 

We heten het Spangenhuis, omdat we zijn verbonden met de pionierskerk Geloven in Spangen (verbonden met de Pelgrimsvaderkerk in Delfshaven). Als bewoner van ons huis is het wel de bedoeling dat je je dus je af en toe wilt inzetten voor de gemeente, maar de invulling daarvan is open! De ruimte onder onze woning is in bezit van Geloven in Spangen, dus daar vinden activiteiten zoals de wijkdiners, Netwerk van NSR en kerkdiensten van een groep christenen uit Kaap de Goede Hoop plaats. 

 

Ons huis is gelegen aan het Piet Paaltjensplein in Spangen. Zowel het Centraal Station en Schiedam Station zijn 10 minuutjes fietsen en het metro- en tramstation Marconiplein is een minuut lopen. 

 

De kamer zelf is aan de kleine kant (3,70*1,77), maar alle mensen die er vóór jou hebben gewoond waren er gek op. Je betaalt 160 euro (incl.) in de maand. Iedereen heeft bij ons een eigen kamer en we delen als huisgenoten een keuken en badkamer. We zijn lekker zelfstandig dus het is niet zo dat we elke avond samen eten, maar we zijn altijd wel in voor een biertje, een potje COD of een avondje poolen. 

 

Ben jij naar wie we op zoek zijn? Laat dan even wat van je horen:

Marit: 0629828624 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kamer te huur

Te huur: tijdelijke kamer van 8m2 en per december verschuiving naar kamer van 16m2. Eventueel kun je in overleg eerder in de kamer van 16m2. Beide kamers hebben leuk uitzicht op het water aan de overkant. Je krijgt 3 gezellige net werkende en studerende huisgenoten waarmee je badkamer, keuken en een ruime woonkamer deelt.

Ons huis is fijn gelegen: 5 min fietsafstand van Zuidplein, loopafstand van metrohalte Maashaven en 15 min fietsen van het centrum. Word jij onze nieuwe huisgenoot? Stuur ons een PB! Mijn nummer is 0681414567.

Mvg, Anne Ruth


C.S.F.R. | Amsterdam | Delft | Eindhoven en Tilburg | Groningen | Leiden | Nijmegen | Rotterdam | Utrecht | Wageningen