Vrije Kamers
Welkom bij C.S.F.R. Rotterdam,
dispuut Ichthus: de studentenvereniging voor christelijke studenten in Rotterdam.

Vrije kamers

Huize O Tempora O Mores heeft groot nieuws voor u! Vanaf 1 juli komt er een kamer vrij in het mooiste studentenhuis van Rotterdam. Het betreft de kamer met skylineview op de bovenste verdieping. Deze heeft een oppervlakte van 14m2 en de kosten zijn €260,- per maand inclusief gas/water/elektra/internet/hele hoop gezelligheid.

 

OTOM is een trots dameshuis, inclusief de clichés als ontelbaar veel shampooflessen in de douche en noodvoorraden wijn (en bier). Huize OTOM is gelegen in Rotterdam West, dicht bij andere dispuutshuizen en Rotterdam Centraal. De Essenburgsingel is een rustige straat, waar u enorm kunt genieten van uw studentenbestaan.

 

Waarde kamer zoekende amicae, hebt u interesse of wilt u meer informatie? Stuur dan een berichtje naar Sanne (06-34116991).

 

Amicaliter,

Sanne, Julia, Cornely en Rineke

 

______ 

 

Dordtselaan 161c

3081 BM Rotterdam

Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

"Wij zijn drie meiden die een nieuwe gezellige huisgenote zoeken met een christelijke levensovertuiging. Zoek jij woonruimte en een paar leuke huisgenoten waarbij je je thuisvoelt? Reageer dan, zodat we je uit kunnen nodigen om te komen kijken."

Ons huis is gelegen aan een gezellige laan vlakbij winkelcentrum/Metro-busstation Zuidplein (5 min lopen). Nog dichterbij vind je metrostation Maashaven, waardoor je binnen 15 min in het centrum van Rotterdam bent. De gemoderniseerde woning bestaat uit twee etages en biedt onderdak aan vier bewoners. Draai-kiepramen met dubbele beglazing, centrale verwarming, een ruime keuken met koelkast, vaatwasser en combi-magnetron, twee toiletten, een wasmachine etc. zijn aanwezig. We hebben een ruime woonkamer waar we regelmatig elkaar ontmoeten. Ook eten we geregeld met elkaar. Omdat onze huisoudste ons gaat verlaten zoeken we een nieuwe bewoonster die met ons het huis wil delen. We zijn op zoek naar iemand voor een langere periode.

 

De ruimte die vrijkomt bestaat uit twee kamers op de bovenste etage. Een slaapkamer van 5m2 en een leuke zit/studeerkamer van 11m2. De bijdrage in de huur bedraagt €315,-. Daarbij komt een bijdrage in de servicekosten voor gas/water/elektra/internet á €75,-. Totaal dus €390,-. 

Heb je vragen en/of wil je graag een keer komen kijken? Reageer en je wordt uitgenodigd.

 

______

 

Huize Labyrinthos zoekt drie nieuwe kamerhuurders! Dit prachtige dispuutshuis is gelegen aan de Calandstraat 8b in het Scheephavenkwartier in hartje Rotterdam, een rustige wijk aan de Maas, met het Park en de pittoreske Veerhaven op loopafstand. Daarnaast zijn alle noemenswaardige locaties in Rotterdam vanaf hier in maximaal een kwartier bereikbaar per fiets en is er een Albert Heijn op twee minuutjes afstand. Bij de eerste vrije kamer heb je inclusief gas/water/elektra voor ongeveer €375,- een kamer van 15m2 met een eigen wastafel en hoogslaper en twee inbouwkasten. De tweede kamer is te huur vanaf 1 juli. Deze kamer heeft een oppervlakte van 25m2 en heeft maandlasten van ongeveer €420,-. Op deze kamer zijn een wastafel en hoogslaper aanwezig. De derde kamer is per 1 augustus te huur. Voor ongeveer €370,- heb je een kamer van 16m2 met een eigen wastafel en een hoogslaper.  Samen met negen andere mannelijke en vrouwelijke studenten deel je twee badkamers en twee keukens. Heb je interesse? Neem dan contact op met Han van der Sluijs ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /06-31561134)

 

______

 

Huisgenoot gezocht in Rotterdam-West.

Het huis bevindt zich in de wijk Oud-Mathenesse (boeierstraat 4A). De omgeving van het huis is erg rustig. De supermarkt, Dirk van den Broek, zit om de hoek. Het station Schiedam Centrum, bevindt zich een kleine vijf minuutjes fietsen van het huis en vanaf daar is het mogelijk om met de metro, tram, trein en bus te reizen. De kamer zelf is een kleine 10m2 groot. Je deelt de badkamer, het toilet, de keuken en de ruime woonkamer met twee andere mannelijke studenten. De badkamer is de mooiste badkamer die je gaat vinden in een studentenhuis. De kamer is per direct beschikbaar. De huurprijs is €212,- exclusief. Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op: 06-28317822

 

 


C.S.F.R. | Amsterdam | Delft | Eindhoven en Tilburg | Groningen | Leiden | Nijmegen | Rotterdam | Utrecht | Wageningen