Vrije Kamers
Welkom bij C.S.F.R. Rotterdam,
dispuut Ichthus: de studentenvereniging voor christelijke studenten in Rotterdam.

Vrije kamers

kamer 1:

Per 1 april hebben we een kamer vrij aan de van Swietenlaan in Rotterdam. Het is een kamer voor een meisje,  want er woont al een meisje. Graag een rustig persoon i.v.m. andere  bewoners/ eigenaren in andere flatwoning. Kamer is ca. 12 m2, gezamenlijk gebruik van keuken en badkamer. Eigen balkon. Prijs per maand incl. Gas en licht.  315, 00 euro.


kamer 2:

Dordtselaan 161c

3081 BM, Rotterdam

Huurprijs: €365,-

Oppervlakte 16m2

Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

"Wij zijn drie meiden die een nieuwe gezellige huisgenote zoeken met een christelijke levensovertuiging. Zoek jij woonruimte en een paar leuke huisgenoten waarbij je je thuis voelt? Reageer dan, zodat we je uit kunnen nodigen om te komen kijken."

Ons huis is gelegen aan een gezellige laan vlakbij Winkelcentrum/Metro-busstation ZUIDPLEIN (5min lopen). Nog dichterbij vind je metrostation Maashaven, waardoor je binnen 15 min in het centrum van Rotterdam bent. De gemoderniseerde woning bestaat uit 2 etages en biedt onderdak aan 4 bewoners. Draai-kiepramen met dubbele beglazing, centrale verwarming, een ruime keuken met koelkast, vaatwasser en combi-magnetron, 2 toiletten, een wasmachine etc. zijn aanwezig. We hebben een ruime woonkamer waar we regelmatig elkaar ontmoeten. Ook eten we geregeld met elkaar. Omdat onze huisoudste ons gaat verlaten zoeken we een nieuwe bewoonster die met ons het huis wil delen. We zijn op zoek naar iemand voor langere periode.

De ruimte die vrijkomt bestaat uit twee kamers op de bovenste etage. Een slaapkamer van 5m2 en een leuke zit/studeerkamer van 11m2. De bijdrage in de huur bedraagt €315. Daarbij komt een bijdrage in de servicekosten voor gas/water/elektra/internet á €50,- Totaal dus €365,-

Heb je vragen en/of wil je graag een keer komen kijken? Reageer en je wordt uitgenodigd.

kamer 3:

Per 1 april huisgenote gezocht;

Dertiger (verpleegkundige) zoekt huisgenote voor gedeeld appartement in R’dam Lombardijen.2 eigen kamers 12+18 m2, gedeelde keuken, sanitair, logeerkamer en berging. €550 inclusief. Minimaal 1 jaar. Voorkeur voor werkende vrouw.

06- 46 090 339


C.S.F.R. | Amsterdam | Delft | Eindhoven en Tilburg | Groningen | Leiden | Nijmegen | Rotterdam | Utrecht | Wageningen