Vrije Kamers
Welkom bij C.S.F.R. Rotterdam,
dispuut Ichthus: de studentenvereniging voor christelijke studenten in Rotterdam.

Vrije kamers

Kamer te huur

Amicae amicique,

 

De huizenmarkt in Rotterdam is momenteel erg krap, net als de bankrekening van de bewoners  van het huis aan de Wolphaertsbocht 383a2. Hierdoor kunnen wij het niet veroorloven om de leegstaande kamer van een van onze dierbare huisgenoten, die binnenkort zal vertrekken, om te toveren tot studeerkamer.

Deze vervelende gebeurtenis is voor u echter een buitenkansje. Zo ziet u maar weer: de een z’n dood is de ander zijn brood. Natuurlijk heb ik met het bovenstaande al heel veel tijd van uw leven verspild. Maar let’s cut the crap:

 

Grote kamer (20m2)

Gezellige huisgenoten (oud-leden van Ichthus, maar ook niet heel oud)

Grote woonkamer

15 min naar de Soos, 20 min naar Woudestein, 15 min naar het EMC.

Je waant je in het buitenland.

 

De prijs, inclusief gas, water en licht is 270 euro per maand. De kamer is waarschijnlijk beschikbaar per 1 november tot maart 2019.

Stuur even een appje/mailtje of spreek Peter even aan op de vereniging als u interesse hebt en van het mannelijk geslacht bent. En natuurlijk zoeken we niet alleen een huisgenoot omdat we krap bij kas zitten, maar vinden we het ook gewoon erg gezellig.

 

Met hoogachtende groet,

 

Rolf Kok

Pieter Averesch

Peter Reitsma 

 

Kamer te huur

Hoi,

Wij zijn Alexander Kooiman en Thirza van de Wetering en we studeren allebei Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit. Komend jaar gaan wij op kamers. We gaan een driekamer appartement aan de Katendrechtse Lagedijk huren en we zoeken nog een derde persoon om dit appartement mee te delen!
De eigenaar wil in totaal 800,- voor het appartement hebben (inclusief Wifi, exclusief gas/water/elektra). De derde kamer die nog vrij is, is wat kleiner dan de andere twee kamers. De persoon die deze kamer gaat huren zal dus wat minder betalen dan wij, hoeveel precies kunnen we later afspreken. De verhuurder heeft aangegeven dat hij vrijwilligerswerk wil stimuleren en daarom bereid is een vergoeding te geven voor vrijwilligerswerk bij bv. Thuis in West, House of Hope, ed, waardoor de woonruimte beter betaalbaar wordt.
We zoeken iemand met een christelijke levensovertuiging en iemand die het gezellig lijkt om 's avond met elkaar te eten en af en toe wat met elkaar te doen. 
Als je interesse hebt, app/bel ons dan vooral:
Thirza: 0637180316
Alexander: 06 44837345

Groeten,
Thirza en Alexander

 

Kamers te huur – Bonaventurastraat te Rotterdam

Begin oktober komen er 2 kamers te huur in een 4-kamerappartement (woonkamer + 3 slaapkamers) aan de Bonaventurastraat. 
Het appartement heeft in totaal een oppervlakte van +/- 70 m2 en bevindt zich op de eerste en derde verdieping van het pand. 
Op de eerste verdieping is de woonkamer (+/- 25 m2), 1 slaapkamer (+/- 12,5 m2), het toilet en de keuken. Op de derde verdieping zijn nog 2 slaapkamers (oppervlaktes ongeveer 6,5 m2 en 11 m2) en de badkamer. 
Verder kun je vanuit de keuken en de slaapkamer op de 1e verdieping op het balkon komen. 

Je woont samen met een christelijke jongen van 24 jaar, student hbo-verpleegkunde werken/leren (duaal).

De 2 kamers die beschikbaar zijn, zijn de kamer op de eerste verdieping en de kleinere kamer op de derde verdieping. De huurprijs per kamer ligt rond de € 270 per maand excl. gas/water/licht.

Bij interesse kun je contact opnemen met Esther de Kok, via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld daarbij je naam, leeftijd, studie en studiejaar.


Landelijk | Amsterdam | Delft | Eindhoven en Tilburg | Groningen | Leiden | Nijmegen | Rotterdam | Utrecht | Wageningen