Vrije Kamers
Welkom bij C.S.F.R. Rotterdam,
dispuut Ichthus: de studentenvereniging voor christelijke studenten in Rotterdam.

Vrije kamers

 

Huisgenoot gezocht in Rotterdam-West.

Het huis bevindt zich in de wijk Oud-Mathenesse (boeierstraat 4A). De omgeving van het huis is erg rustig. De supermarkt, Dirk van den Broek, zit om de hoek. Het station Schiedam Centrum, bevindt zich een kleine vijf minuutjes fietsen van het huis en vanaf daar is het mogelijk om met de metro, tram, trein en bus te reizen. De kamer zelf is een kleine 10m2 groot. Je deelt de badkamer, het toilet, de keuken en de ruime woonkamer met twee andere mannelijke studenten. De badkamer is de mooiste badkamer die je gaat vinden in een studentenhuis. De kamer is per direct beschikbaar. De huurprijs is €212,- exclusief. Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op: 06-28317822

 

_________

 

Amicae et amici, waarde kamerzoeker,

 

Via deze weg delen wij u mee dat per direct een kamer beschikbaar is in Huize Bonaparte. Heeft u altijd al willen toetreden tot dit illustere 'Goede Deel' of bent u per ingang van nu op zoek naar een slaapcabine in een uiterst amicaal herenhuis, dan is dit uw uitgelezen kans.

 

Het betreft een kamer met een oostwaartse ligging, zodat u eventueel kunt aansluiten bij praktijken die elders in de nabije omgeving plaatsvinden. De authentieke kamer heeft uitzicht op de lucht en diverse andere bovenverdiepingen dan wel plantages. De oppervlakte van dit verblijf betreft een ruime 8 m2, waarbij de mogelijkheid bestaat voor uitbreiding tot 12 m2. Dit alles ontvangt u tegen de luttele inclusieve huurprijs van €160-€180 pro monat. Studiesucces gegarandeerd.

 

Huize Bonaparte is een van de oudste herenhuizen van de civitas en biedt normaliter onderdak aan vijf waardige amici. Gelegen nabij plaatselijk vertiercentrum Zuidplein, zult u toetreden tot een bolwerk van studentikoziteit en ontspanning. Bus en metro vindt u daarnaast op loopafstand. De sociëteit fietst u aan in nog geen 20 minuten en campus Woudestein (EUR) in slechts 25 minuten.

 

Vanaf 10 augustus bent u altijd welkom voor een koud biertje en een eerste indruk. Stuur bij interesse een bericht naar de heer Wildemans (06-36566972). Wij horen graag van u!

 

Met amicale groet,

 

De heren van Huizen Bonaparte

 

_________

 

Waarde amicae,

 

Een enorme buitenkans ligt voor u voor het oprapen, want in Huize Maxime komt een prachtige kamer inclusief raam op het zuiden vrij (per september/oktober). Daarnaast wordt u de toegang verleend tot een riante woonkamer en zeer uitgeruste keuken met gigantische stellingkast waar u makkelijk uw hamsterboodschappen uit kunt stallen en de volgende coronacrisis kunt overleven. Ook zien we graag dat u met regelmatige gang de inloopdouche betreedt en het luxueuze badmeubel gebruikt. In het washok kunt u ook wel minstens een paar minuten bivakkeren.

 

U krijgt een kamer van ongeveer 12 m2 tot uw beschikking inclusief een inbouwkast op de overloop vanwege de schuine daken. Voor een prijs van €350 inclusief al uw nutsbehoeftes kunt u genieten van een mooi stukje Oud-Charlois, brieven van het sponsorkindje, gothicplant en incapable klusjesmannen.

 

Via een fietstocht door de Maastunnel bent u met een kwartiertje in het centrum en sociëteit en met een halfuurtje bij Erasmus Universiteit. Tram-en bushalte zijn om de hoek en met een sprintje kunt u die binnen twee minuten halen.

 

De huisgenoten krijgt u er ook gratis bij. We zijn beide al een eind op weg naar het burgerleven inclusief ritmes en sleur. We houden ervan als er mensen over de vloer komen, bankhangen en cocktails drinken.

 

Wilt u meer weten of heeft u interesse of wilt u ons gewoon een berichtje sturen? Dan kunt u dat het beste doen naar Leanne (06-11934681) of Jolette (06-42567243)

 


C.S.F.R. | Amsterdam | Delft | Eindhoven en Tilburg | Groningen | Leiden | Nijmegen | Rotterdam | Utrecht | Wageningen