Vrije Kamers
Welkom bij C.S.F.R. Rotterdam,
dispuut Ichthus: de studentenvereniging voor christelijke studenten in Rotterdam.

Vrije kamers

 

Kamer te huur (alleen voor (toekomstige) leden van C.S.F.R. Rotterdam)

Calandstraat 8B2, 3016 CB Rotterdam

Kamergrootte: 12m2
Prijs (incl): €275,00 per maand
Beschikbaar vanaf: nog nader te bepalen, z.s.m.

 

Ergens in de komende twee maanden zal mijn prachtige kamertje in Huize Labyrinthos vrijkomen en die schreeuwt dus om een nieuwe bewoner.

Het gaat om een kamer van 12 m2 met een wastafel op de kamer, drie ramen en een ingebouwde hoogslaper. Anderhalf jaar geleden is alles opnieuw geschilderd, dus het ziet er nog best netjes uit al zeg ik het zelf.

Waarom u in Huize Labyrinthos zou willen wonen hoef ik u natuurlijk niet uit te leggen.  Huize Labyrinthos is het oudste studentenhuis van de C.S.F.R. te Rotterdam, dispuut Ichthus. Het is een studentenhuis in een van de chiqueste wijken van Rotterdam: het scheepshavenkwartier. In de winter kunt u genieten van de lichtjes in de veerhaven en ’s zomers kunt u genieten van het goede leven aan de Maas en in het Euromastpark. Lekker centraal in Rotterdam dus! Voor de beeldvorming: Huize Labyrinthos ligt op 3 minuten fietsen van het Erasmus MC, op 15 minuten fietsen van Campus Woudestein, op 3 minuten fietsen van de Albert Heijn en op 10 minuten fietsen van Centraal Station. Bovendien bent u via zowel de Maastunnel en de Erasmusbrug in no time bij uw vrinden in Rotterdam-Zuid.

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Kamer te huur (alleen voor (toekomstige) leden van C.S.F.R. Rotterdam)

Geniet maximaal van je studententijd en kom wonen in de mooiste rotstad die er is! Het gezellige dameshuis O Tempora O Mores is op zoek naar twee ladies die het dispuutshuisleven willen meemaken. Huize OTOM is gelegen aan een prachtige singel in Rotterdam West, met uitzicht op Diergaarde Blijdorp en pittoreske voetbalvelden. De ligging is gunstig: de sociëteit is 10 minuten fietsen, Centraal Station 5 minuten en de campus van de universiteit bevindt zich op 20 minuten trapafstand.

 

In huize OTOM wonen vijf dames die graag met elkaar eten, wijntjes drinken en genieten van het stadsleven. De woonkamer, eetkamer, badkamer en keuken worden met elkaar gedeeld. Het is een dispuutshuis van C.S.F.R. Ichthus, wat betekent dat er af en toe verenigingsactiviteiten plaatsvinden in het huis.

 

Er komen per 15 juli twee kamers vrij: één van 14 m2 en één van 22 m2. De huurprijzen zijn respectievelijk €245 en €282 per maand inclusief gas/water/elektra/internet. De kamer van 14 m2 bevindt zich op de bovenverdieping en heeft een fenomenaal uitzicht over de skyline van Rotterdam. De andere kamer van 22 m2 bevindt zich beneden en is heerlijk licht, ruim en van alle gemakken voorzien.

 

Ben/word je lid van Ichthus en heb je interesse in één van bovenstaande kamers? Neem contact op met Sarah: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huize O Tempora O Mores

Essenburgsingel 108b

3022 EH Rotterdam


Kamer te huur 

Beste dames,

Per 1 juli komt er een kamer vrij aan één van de mooiste lanen in het Noorden.

Wanneer u aan het einde van uw studie gekomen bent en een rustige overgang naar een wat burgerlijker leven zoekt, nodigen wij u van harte uit contact op te nemen.

Het gaat om een woning van zo’n 50 vierkante meter, bestaande uit 2 slaapkamers, een badkamer, keuken en toilet op de 3e verdieping aan de Bergselaan in Rotterdam Noord. Op dit moment betalen we per persoon zo’n € 320 per maand, inclusief.

We horen graag voor 15 mei als u interesse hebt! U kunt ons bereiken via de kamercommissaris.

 


Landelijk | Amsterdam | Delft | Eindhoven en Tilburg | Groningen | Leiden | Nijmegen | Rotterdam | Utrecht | Wageningen